nieuws

Vakbeurs Facilitair 2018: 24 t/m 26 januari 2018

Gezond werken

Over een week of 15 is het zover! Drie dagen lang, van woensdag 24 tot en met vrijdag 26 januari 2018, staat Jaarbeurs Utrecht in het teken van Vakbeurs Facilitair 2018.

Vakbeurs Facilitair 2018: 24 t/m 26 januari 2018

Inmiddels biedt de vakbeurs alweer 20 jaar een podium aan enkele honderden standhouders. Die delen hun kennis, ervaring en innovaties maar wat graag met de duizenden FM-professionals. En met succes, want velen bezoeken de beurs jaarlijks.

Facilitair en gebouwbeheer

Met facilitair en gebouwbeheer richt Vakbeurs Facilitair zich op een breed vakgebied met veel onderling gerelateerde onderwerpen. Denk hierbij aan aan- en afwezigheidsregistratie, beveiliging, catering, circulair faciliteren, digitale informatievoorziening, groenvoorziening op de werkplek, gevel, klimaatbeheersing en liftinstallaties tot aan receptiediensten, sluitwerken, terreinbeheer, verhuizen en zonwering.

Wie zijn de exposanten?

Inmiddels hebben zich al tal van organisaties als beursdeelnemer aangemeld. Kijk hier voor de actuele deelnemerslijst. Of zoek op trefwoord  in de trefwoordenlijst.

Kennisoverdracht en prijs

Naast alle dynamiek op de beursvloer vinden 64 symposia plaats. Aan de samenstelling van het kennisoverdrachtsprogramma wordt momenteel nog hard gewerkt.

Net als voorgaande jaren wordt ook in 2018 weer de FGNoviteitenprijs 2018 uitgereikt. De vakkundige jury bepaalt de winnaar. De prijs gaat naar het meest innovatieve product of dienst uit de sector.

 

logo_20_editieMEER WETEN?

> Geïnteresseerd in deelname aan de beurs? Vraag een informatiepakket aan.

> Alles en meer over editie 20 van Vakbeurs Facilitair 2018.

Reageer op dit artikel