nieuws

GRATIS whitepaper Risico’s beheersen

RIE

Risico’s inventariseren en evalueren is een voortdurend proces van wikken en wegen. U wilt een goede RI&E. Over de inhoudelijke beoordeling van risico’s. En over de vraag hoe we het beoordelingsproces organiseren.

GRATIS whitepaper Risico’s beheersen

In een bedrijf of organisatie hebben risico’s per definitie een collectief karakter. Daar vraagt omgaan met risico’s om het onderling delen van kennis en ervaring. Kortom: om het wikken en wegen in een risicodialoog.
Welke rollen kan de risicoadviseur vervullen? Hoe ver komt u met het afvinken van risico’s middels een checklist? En hoe weet u welke interventie werkt in uw situatie? Daarover leest u in deze whitepaper. DOWNLOAD ‘m nu, de GRATIS whitepaper ‘Risico’s beheersen’.

Reageer op dit artikel