nieuws

Vakbeurs Facilitair: 192 lezingen over 64 thema’s

Veilig werken

Van 24 tot en met 26 januari 2018 staat in Jaarbeurs Utrecht de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer op het programma. Op de beursvloer presenteren zich naar schatting 400 organisaties. Daarnaast staat er ook een omvangrijk programma aan lezingen gepland.

Vakbeurs Facilitair: 192 lezingen over 64 thema’s

Inmiddels is de lijst met thema’s voor het lezingenprogramma voor editie 2018 van de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheerbeurs bekend. De thema’s zijn gekozen door de sector.

Veel thema’s ook interessant voor arboprofessionals

Veel van de gekozen onderwerpen zijn echter ongetwijfeld ook interessant voor professionals op het gebied van veilig en gezond werken. Denk aan zaken als de gezonde werkplek, brandveiligheid, verlichting, ergonomie, werkplekinrichting, vitaliteit, informatiebeveiliging en akoestiek, om er maar een paar te noemen.

> Bekijk hier de volledige lijst met thema’s voor het lezingenprogramma

Bent u zelf een deskundige of kent u er een?

De organisatie is op het moment druk bezig met de invulling van het volledige programma. En met de werving van deskundige sprekers. Daarbij is zij nog op zoek naar deskundigen die de lezingen en thema’s kunnen invullen. Bent u of kent u een deskundige spreker die niet op de sprekerslijst van het kennisoverdrachtprogramma mag ontbreken?

Meld u zich dan vooral aan bij de organisatie.

 

> Interesse? Kijk hier voor meer informatie over de Vakbeurs Facilitair 2018.

Reageer op dit artikel