E-learning: Check uw werkplek!

E-learning: Check uw werkplek!

Verhoog de productiviteit van uw medewerkers met een goed ingestelde werkplek.  Twee miljoen Nederlanders hebben rug- of nekklachten. Een goede werkplek kan een groot deel van deze klachten en het daaraan gekoppelde ziekteverzuim voorkomen. De Arbo werkplekchecker zorgt ervoor dat uw medewerker niet onnodig belast wordt.

Uw werknemers kunnen hun werk beter doen met een ergonomisch ingerichte werkplek. Om een werkplek ergonomisch in te richten moet het meubilair en de hulpmiddelen aangepast worden aan de individuele behoeften, werkzaamheden en lichaamsmaten. Bij een beeldschermwerkplek is het meestal wel mogelijk om een tafel, stoel, beeldscherm, toetsenbord en muis goed in te stellen, maar wat is de juiste instelling?

De e-learning Werkplekchecker helpt uw medewerkers zelf hun werkplek ergonomisch in te richten. Na het doen van deze training weet hij precies hoe zijn stoel, bureau en beeldscherm moeten staan in zijn eigen specifieke situatie.

Meer informatie & bestellen > >

Het houdt niet op, niet vanzelf

Sociale (on)veiligheid op de werkvloer staat de laatste tijd volop in de spotlights. En denk maar niet dat het wel over waait, waarschuwt Natasja van...