artikel

Nieuwe producten

Geen categorie

Heeft uw manager aangekondigd de tegenvallende kwartaalcijfers aan te pakken door het teamgevoel te upgraden? En hebt u vervolgens een routebeschrijving ontvangen naar een centrum voor persoonlijke ontwikkeling waarvan u zich vaag kunt herinneren dat het een keer in het nieuws is geweest? Blijkt er bij navraag inderdaad sprake te zijn van overenthousiaste personal coaches en gloeiende houtskoolmatten, waarop – volgens de organisatie van het centrum – zeker 98 procent van de deelnemers veilig de overkant haalt?

 

Wellicht een goed idee om ter plekke te arriveren met de Montana S3 CI HRO. Het lijkt een gewone kaplaars, maar de folder van de fabrikant leert anders. Het gaat hier om een robuuste, resistente schoen, die geschikt is voor risicovolle werksituaties onder ongunstige werkomstandigheden en ook nog eens ultralicht, flexibel en daardoor comfortabel is.

 

Producent Cofra bekent speciale zorg te hebben besteed aan de aantrekkelijke look, die het prettig maakt om de schoenen aan te trekken, ook buiten werktijd.

 

Voor een beginnende kolenloper zal de zool van de schoen het aantrekkelijkst zijn. Want die is gemaakt van PU/Nitriel. Niet alleen is dat lichter dan rubber, maar het is ook bestand tegen temperaturen van meer dan 300 graden. U loopt hiermee moeiteloos over de houtskoolmat, en kunt zelfs nog een praatje maken. Mits u het kort houdt, want de fabrikant geeft een garantie tot een contact van een minuut.

 

Meer weten: www.cofra.it

 

Op sommige productielocaties zijn het niet alleen de werknemers die gevaar lopen, maar ook de bezoekers. Lastig, want zij hebben zich hier niet altijd op gekleed, zoals de onderstaande foto uit de folder van Wilkuro Safety Toes op subtiele wijze tot uitdrukking brengt. Goed dus dat deze dame in ieder geval een overschoen van voornoemde fabrikant aantrekt. Want die schoen is met zijn rubberen constructie en stalen neus zowel veilig als hygienisch. Gemakkelijk in het gebruik en bovendien erg duurzaam, zo vat Wilkuro het voor ons samen.

 

Lees er verder over op www.aktatrading.nl

 

Van de vakman hiernaast zien we alleen het onderste deel. Toch kunnen we een voorzichtig profiel samenstellen. Zo zal hij werkzaam zijn in de bouw, de industrie, het flora- en faunabeheer, de weg- en waterbouw of de transport- en logistieksector. Ook plast hij vaak rond in een vochtige omgeving en heeft hij baat bij een waterdichte, ademende en comfortabele veiligheidsschoen.

 

Een gok? Misschien, maar dan wel een goed gefundeerde gok. Want de beschreven professional is de werknemer op wie Bata Industrials zich richt. En de schoen hiernaast afgebeeld, is er een uit haar koker: een model voorzien van Gore-tex. Dat materiaal zorgt ervoor dat de schoen waterdicht is, en tegelijk kan ademen. Dit allemaal vanwege de fijne porien in een speciaal membraam: waterdruppels kunnen hier niet door naar binnen, maar waterdampmoleculen vliegen ongehinderd naar buiten.

 

Goed nieuws dus voor professional X: nooit meer koude of natte voeten voor hem. En goed nieuws voor zijn werkgever: de man zal harder werken en minder ziek zijn.

 

Meer informatie: 0499 362 298

 

 

Reageer op dit artikel