artikel

Nieuwe producten

Geen categorie

We schrijven 1969. We zeggen: ‘One small step for man…’ En u weet het onmiddellijk: dit waren de woorden van Neil Armstrong terwijl hij voet zette op de maan. Maar herinnert u zich ook nog het merk van de headset die hij gebruikte om deze legendarische uitspraak in onze huiskamers te krijgen? Plantronic weet het nog wel: het was een Plantronic.

 

Sinds dit stukje topprofilering heeft de fabrikant niet stil gezeten. Zijn headsets bedienen inmiddels een groter publiek: de callcentermedewerkers. En die zijn er maar wat blij mee. Want de klanten die ze aan de lijn krijgen, bevinden zich weliswaar niet op een ander hemel-lichaam, maar willen dat in de hitte van het gesprek wel eens vergeten. Hun gebrul in de hoorn overstijgt ruimschoots de wettelijke geluidsnorm van 85dB(A).

 

Met de VistaPlus DM15 digitale adapter van Plantronics zijn de medewerkers hiertegen gewapend. Die Plantronics controleert automatisch het individuele geluidsniveau, en de ingebouwde SoundGuard DIGITAL signaalverwerking is continu actief en identificeert en onderdrukt plotselinge luide tonen. Dat is extra prettig als klanten echt kwaad worden. Want soms houden ze de hoorn dan bij een sterke geluidsbron – – een fax bijvoorbeeld, of een gettoblaster.

 

Meer weten? 0800 7526876

 

Maakt u zich geen zorgen over deze mijnheer: die hangt daar nog wel even. Hij heeft namelijk zo’n nieuw Revolution antivalharnas aan, van Miller. Uitermate veilig, want met die resistente materialen gaan de riemen niet glijden, en de mijnheer dus ook niet. Uitermate comfortabel ook: de Revolution zit zelfs zo lekker dat de gebruiker ook na een dag hangen nog geen tekenen van vermoeidheid vertoont. Aan het ‘grensverleggende design’ (Miller) zal het evenmin liggen: zolang er een fotograaf in de buurt is, blijft de mijnheer doorhangen.

 

Natuurlijk kan er altijd wat fout gaan. Maar dan zijn er de automatisch oprollende valdempers en de ErgoArmorTM rugplaat. Die laatste beschermt tegen schokken, en als de werknemer halverwege zijn val een steigerhaak meepakt, is dat ook geen probleem.

 

En mocht het allemaal toch wat vervelend aflopen, dan is de mijnheer in kwestie in ieder geval gemakkelijk te identificeren. De rugplaat heeft namelijk speciale uitsparingen voor het aanbrengen van een naambadge.

 

Meer informatie: 020-5893993

 

Ergonomisch goed zitten en ook nog een bijdrage leveren aan het milieu? Het kan. Stoelenfabrikant Steelcase kijkt altijd kritisch naar de materialen die hij in zijn producten verwerkt en gebruikt dus veel staal, polipropyleen, schuimrubber en textiel. Van het totale gewicht kan 98 procent van de componenten gemakkelijk worden gerecycled.

 

Dat hoeft niet ten koste te gaan van het product. Kijk naar deze Eastside bezoekersstoel en lees de folder van de fabrikant, zodat u weet waar u op moet letten: ‘De stoel heeft een strak, neutraal ontwerp dat past in elke kantooromgeving. Zijn rechthoekige structuur en open armleuningen zijn uitnodigend en comfortabel. Het diepe zitvlak en de hoge rugleuning zijn stevig en goed gevuld voor extra gebruikerscomfort.’

 

Vindt u hem desondanks niet mooi, geen probleem. Volgens de folder is hij licht en stapelbaar, en dus ook gemakkelijk op te bergen.

 

Kopen? 020 421 0565

 

Reageer op dit artikel