artikel

SHOELUTIONS met Emma ALL IN ONE

Geen categorie

“Klanten zijn steeds meer naar ‘one stop and shop’ op zoek”, vertelt Tom. “In een oogopslag kan je nu zien welke schoen je het beste kunt combineren met welke sok, inlegzool en veter. Kiezen was nog nooit zo eenvoudig! Door samen met professionele ontwerpers en testinstituten te werken, kunnen we onze klanten topkwaliteit en optimale fit tussen de producten van de ALL IN ONE collectie aanbieden.”

 

“Het ALL IN ONE concept werkt omdat het niet alleen een kwestie is van in een oogopslag kunnen kiezen, maar ook garandeert dat de klant in de bescherming van de voet niets vergeet.”

 

“Als toegewijde leverancier willen wij voor alle voetproblemen oplossingen kunnen bieden. ‘Shoelutions’, zeg maar, waarbij het gemak en het comfort voor onze klant centraal staan.”

 

“De ideale veiligheidsschoen voor elke werkplek bestaat”, bevestigt directeur Worms. “Een uitgebreide collectie met veel aandacht voor verschillende pasvormen, het draagcomfort, de gebruikte materialen en zelfs het uiterlijk biedt de mogelijkheid om voor elke omstandigheid en klantbehoefte een juiste schoen te vinden.”

 

EMMA inlegzolen zorgen voor optimale ondersteuning aan de hiel en middenvoet. WarmtereguIerend, vochtabsorberend en antistatisch zijn enkele

 

van de kerntroeven. “Maar er zijn ook veters voor verschillende types veiligheidsschoenen”, vertelt Tom verder. “Het getaslaniseerde polyestergaren zorgt ervoor dat de veters niet onnodig loslaten en dat is bij veiligheidsschoenen belangrijk!”

 

EMMA shoe care omvat een assortiment van schoensmeer tot borstels. “Schoenen moeten tot in de puntjes verzorgd kunnen worden”, vindt Piet Worms. “Maar zeker zo belangrijk is een goede verzorging van de voeten. Zo beschermt EMMA foot care zalf en spray de voeten en vermindert transpiratie.”

 

ALL IN ONE, terecht een revolutie in veiligheid en vrijheid voor de voet!

 

Reageer op dit artikel