artikel

Over ons

Geen categorie

Arbo » is een onderdeel van

Vakmedianet, een multimediale uitgeverij die professionals uit diverse disciplines voorziet van hoogwaardige vakinformatie.

Arbo » richt zich op professionals die zich bezig houden met arbeidsomstandigheden en veilig en gezond werken. Alle functionarissen uit de doelgroep, zoals arbo-coordinatoren, veiligheidskundigen, bedrijfsartsen, arbo-adviseurs, preventiemedewerkers en arbeidshygienisten worden door Arbo » aangesproken. Onder het merk Arbo » vallen de volgende tijdschriften: vakblad Arbo » en het Praktijkblad Veiligheid & Preventie. Ook vallen onder Arbo »  de website Arbo-online.nl, de wekelijkse Arbo e-mailnieuwsbrief, Arbo » opleidingen en de Arbo » webshop.

De website
Arbo-online.nl is het kennisplatform over arbeidsomstandigheden, veiligheid en preventie. U vindt er niet alleen het laatste nieuws, maar ook veel gratis artikelen, jurisprudentie, blogs, checklists, video’s en passende producten en opleidingen.

De website wordt ondersteund door een wekelijkse gratis e-zine. Daarnaast kunt u via de website relevante informatie bestellen in onze webshop, of kunt u zich inschrijven voor een opleiding of congres via www.arbo-online.nl/opleidingen.

De vaktijdschriften

Arbo », vakblad over arbeidsomstandigheden, is het toonaangevend vakblad voor de arbo professional.  Maandelijks is er aandacht voor de belangrijkste ontwikkelingen in het vak, nieuwe wet- en regelgeving, praktijkcases, prikkelende reportages en interessante vakliteratuur.

Praktijkblad Veiligheid & Preventie is dé betrouwbare informatiebron die op een praktische manier inzicht en ondersteuning geeft bij het stimuleren en optimaliseren van veilig en gezond werken. In iedere editie krijgt u bouwstenen, tips en knowhow van experts om een integrale aanpak te realiseren.

Reageer op dit artikel