artikel

Koers op gezond en veilig werk

Gezond werken

De nieuwe campagne ‘een gezonde werkplek’ 2012-2013 heeft als titel: ‘Samen sterk voor preventie’. Centraal in de nieuwe campagne staan de rol van leiderschap en betrokkenheid van werknemers bij preventie. Geen campagne met theoretische bespiegelingen. Maar een praktische reis met deelnemers die bereid zijn van elkaar te leren en met elkaar te delen. Alle deelnemers – binnen heel Europa – bundelen de komende twee jaar hun in de praktijk bewezen inzichten en succesfactoren.

Bepaal samen met ons de koers!
Op 18 april 2012 start de campagne met de kick-off meeting. Een middag voor wie samen wil werken aan samenwerken. Voor wie preventie in beweging wil zetten. Tijdens de meeting kunt u campagnepartner worden. Als partner deelt u in elkaars veranderadviezen en –inzichten. En u bepaalt mede de campagnekoers voor de komende twee jaar.

Reageer op dit artikel