congres

Gezond werken

20 juni 2019 | Sterk op het Werk

Thema: #MeToo, arbeidsbelasting, arbeidsomstandigheden, preventiemedewerker, PSA, seksuele intimidatie, veilig gedrag

Soort congres: Congres

Prijs: €399

In de sterkste teams worden de meeste fouten gecommuniceerd. Dat mag u als positief beschouwen. Teamleden voelen zich namelijk veilig genoeg om dit te bespreken. En bent u er op tijd bij om bij te sturen waar nodig.

20 juni 2019 | Sterk op het Werk

Uit grootschalig onderzoek is gebleken dat psychologische veiligheid, vertrouwen en zingeving de belangrijkste eigenschappen zijn van effectieve teams. De teamleden leveren samen de beste resultaten, zijn gelukkiger en voelen zich het meest tevreden over hun samenwerking.

Binnen veel teams ontbreekt een basisveiligheid. Psychosociale arbeidsbelasting, rigide leiderschap, en gebrek aan overzicht kunnen hier een rol bij spelen. Tijdens dit congres leert u de voorwaarden om veilige arbeidsomstandigheden te creëren waardoor uw medewerker zowel individueel als in teamverband optimaal de ruimte krijgt om zijn kracht te benutten.

Tijdens de Sterk op het Werk op 20 juni 2019 volgt u 3 plenaire sessies en 2 keuzerondes. Inspirerende sprekers gaan onder andere in op:

  1. Hoe u psychologisch veilige teams creëert, welke voorwaarde u dient te scheppen voor succes, en welke rol u hierin kunt spelen.
  2. Verrassende inzichten geven u een andere kijk op stress: aansprekende voorbeelden en onverwachtse oplossingen laten u zien dat u stress niet hoeft (en kunt!) vermijden.
  3. Het creëren van een stimulerende en veilige werkomgeving. Vergroot de transparantie en integriteit en werk aan een veilige en gezonde organisatie voor uw medewerkers.

Meer informatie & inschrijven

Reageer op dit artikel