congres

Gezond werken

4 juni 2019 | Arbobeleid Verankeren

Thema: arbo, arbomanagement, bedrijfscultuur, Inspectie SZW

Soort congres: Congres

Prijs: €399

Een beleid rondom veilig en gezond werken dat door iedereen binnen uw organisatie ‘als vanzelfsprekend’ wordt ervaren en wordt gedragen, levert positieve resultaten op.

4 juni 2019 | Arbobeleid Verankeren

Het implementeren en handhaven van een goed arbobeleid zorgt voor een hogere productiviteit, voorkomt schade en onnodige lasten, levert op termijn forse besparingen op voor uw organisatie én zorgt voor een veilige werkomgeving waar uw medewerkers met meer plezier werken.

Een succesvol arbobeleid sluit aan bij de organisatiedoelstellingen én bij de overtuigingen van de medewerkers. Door de medewerkers sterk te betrekken en samen arbeidsomstandigheden aan te pakken, wordt veilig en gezond werken een eenvoudig onderdeel van de dagelijkse routine. U creëert een breed draagvlak én verankert u uw arbobeleid stevig binnen uw organisatie.

De centrale vraag tijdens dit congres: Hoe krijgt u uw arbobeleid verankerd in uw organisatie?

Hoor tijdens het congres Arbobeleid Verankeren op 4 juni 2019 de visie hierop vanuit de werkgever, de werknemer en de inspectie SZW.

Ga aan de slag met onder andere de volgende vragen:

1. Wat is de rol van de RI&E bij het verankeren van Arbobeleid/breed gedragen beleid?
2. Wat is de rol van gedrag en cultuur van de werknemers bij verankeren en wat constateert de Inspectie SZW in de praktijk?
3. Wat levert een goed verankerd arbobeleid uw organisatie daadwerkelijk op?

 

Meer informatie & inschrijven

Reageer op dit artikel