nieuws

Ja, u ziet het goed: arbo-online is vernieuwd

Gezond werken

Had u heel even het idee dat u op de verkeerde site was beland? No worries, u zit goed. Arbo-online steekt in een nieuw jasje.

Ja, u ziet het goed: arbo-online is vernieuwd

Een nieuwe, overzichtelijke vormgeving met duidelijke categorieën. De nieuwe site is responsive: de inhoud past zich aan op elke soort beeldscherm. Laptop, tablet of smart phone … wij zien er vanaf nu dus op elk apparaat even goed uit ;-)

Als een van onze ruim 15.000 abonnees zult u zien dat onze wekelijkse nieuwsbrief ook een nieuwe lay-out heeft. De vormgeving mag dan veranderd zijn, de inhoud is hetzelfde gebleven. Daar kwam u voor op arbo-online. En we hopen dat u daar ook voor blijft komen.

We zijn natuurlijk heel trots op de nieuwe arbo-online. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, stuur dan een berichtje naar arbo@vakmedianet.nl.

Reageer op dit artikel