Whitepapers

Werken in de zomer

Gezond werken

Zomer. Warm. Heerlijk. Het liefst zit iedereen op zijn of haar favoriete terras/strand/tuin aan een verfrissend drankje naar keuze. Er moet echter gewoon gewerkt worden. En dat kan in de warmte onprettig zijn.

Werken in de zomer

Zomer. Warm. Heerlijk. Het liefst zit iedereen op zijn of haar favoriete terras/strand/tuin aan een verfrissend drankje naar keuze. Er moet echter gewoon gewerkt worden. En dat kan in de warmte onprettig zijn. Niet alleen met beroepen waarvoor je in de buitenlucht moet zijn, ook op kantoor kan de temperatuur oplopen en de productiviteit dalen.

Hoe gaat u om met warmte in de RI&E? Houd u uw vakantiekrachten wel heel? Hoe zit het met medewerkers die deelnemen aan de Ramadan? Dit whitepaper gaat in op deze en meer vragen, en geeft u de nodige tips om de zomermaanden te overleven.

Download de whitepaper

Reageer op dit artikel