Partners


Business partners

3M

Elke 3 minuten koopt iemand ergens ter wereld ten minste één 3M product. De Post-it® Notes memoblaadjes zijn misschien wel ons bekendste product dat dagelijks wordt gebruikt.  Dat in auto’s ook tientallen producten van 3M zitten, is minder bekend. Daarnaast verhoogt 3M de veiligheid van mensen op het werk, door onder andere beschermende kleding en antislipoplossingen.

PHOV 

Opleidingen Veiligheidskunde, Arbeidshygiëne en Procesveiligheid.
Een veilige werkomgeving, dat wil iedereen! Om dit te bewerkstelligen zijn goed opgeleide professionals nodig. Dit zijn Veiligheidskundigen, Arbeidshygiënisten en anderen die zich inzetten voor veiligheid op de werkvloer. PHOV biedt opleidingen om deze mensen en hun vakgebieden verder te ontwikkelen!

Emma

When ordinary shoes just aren’t up to the job, there’s always an Emma shoe that is. Schoenen maken die niet alleen aan de gestelde eisen voldoen, maar ook al je verwachtingen overtreffen. Emma veiligheidsschoenen zijn gemaakt voor intensief gebruik en hebben dan ook een ongekend lange levensduur. Emma biedt meer veiligheid én meer comfort.

Copla: Opleiding – Training – Consultants

Copla is al 25 jaar gespecialiseerd in veiligheidszorg met als doel het werk daadwerkelijk veiliger te maken. In heel Nederland verzorgt ze erkende opleidingen HVK en MVK, masterclasses, in-companytrainingen en coaching. Copla consultants adviseren en begeleiden veiligheidskundigen, directies en ondernemingsraden van organisaties in uiteenlopende sectoren bij veiligheidszorg.

 


Content partners