artikel

Nieuwe, budgetvriendelijke kledinglijn voor de chemische industrie

Persoonlijke beschermingsmiddelen

 De Ara-mid collectie voldoet aan de normen: vlamvertragend, chemicalien resistent en anti-statisch. De kleding is zeer geschikt voor chemische industrie, de olie- en gasbranche en voor service monteurs. De weefsels hebben inherent hitte- en vlamwerende eigenschappen bestaande uit een samenstelling van aramides. De stof van de kledingstukken is lichtgewicht en slijtvast. En het weefsel is bijzonder stabiel en duurzaam dankzij het gebruik van meta-aramide en para-aramide vezels. De fluor-carbon finish wordt door Berendsen onderhouden tijdens de reiniging van de kleding. Hierdoor blijft de bescherming van de dragers op een hoog niveau gegarandeerd.

 

De collectie bestaat uit een overall, broek en jack. Berendsen biedt de kleding aan in een full service concept. Aanschaf, reiniging, onderhoud en reparatie is in dit concept inbegrepen. De Ara-mid collectie is voor ieder bedrijf beschikbaar voor een vast, laag bedrag per week.

 

Reageer op dit artikel