nieuws

11 & 12 april 2018: Safety&Health@Work

Persoonlijke beschermingsmiddelen

De vijfde editie van Safety&Health@Work komt eraan! Op 11 en 12 april 2018 bent u van harte welkom op de vakbeurs waar veiligheid op de werkplek centraal staat.

11 & 12 april 2018: Safety&Health@Work

Safety&Health@Work speelt in op de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van veilig werken. Want oplossingen bieden en nauwe samenwerking stimuleren in de keten tussen mens, materialen en techniek zijn cruciaal.

Trends, ontwikkelingen en best practices

Safety&Health@Work is hét platform voor alle professionals die veilig werken stimuleren. De vakbeurs richt zich in het bijzonder op de sectoren industrie, haven, bouw en logistiek waar veiligheid een constante uitdaging is. Tijdens het uitgebreide inhoudelijke programma komen trends, ontwikkelingen en best practices aan de orde. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen rondom het programma? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Focus op industrie, bouw, haven en logistiek

De industrie, bouw, haven en logistiek zijn sectoren waarin de meeste bedrijfsongevallen voorkomen. Volgens het CBS hebben werknemers meer behoefte aan maatregelen. Gezonde en veilige werkomstandigheden zorgen voor een daling in verzuim en arbeidsongeschiktheid. Dit zijn belangrijke maatschappelijke vraagstukken waarover het ministerie van SZW zelfregulering bij bedrijven stimuleert.

Contacten, inspiratie en kennis over veilig werken

Producenten, distributeurs, importeurs en toeleveranciers laten hun nieuwe producten en diensten zien die een veilige en gezonde werkomgeving bevorderen. Daarnaast biedt de vakbeurs Safety&Health@Work een uitgelezen mogelijkheid om contacten, inspiratie en actuele kennis op te doen op het gebied van veilig werken.

De vijfde editie van Safety&Health@Work vindt plaats op 11 en 12 april 2018 in Rotterdam Ahoy. De vakbeurs is voor iedereen toegankelijk die actief is op het gebied van veilig werken. Dus reserveer 11 en 12 april 2018 nu alvast in uw agenda.

 

> Meer informatie over Safety&Health@Work vindt u hier.

S&H@W-logo_met_foto

Reageer op dit artikel