congres

Persoonlijke ontwikkeling

11 december | Masterclass leiderschap, cultuur en veiligheid

Thema: bedrijfscultuur, cultuur, leiderschap, veilig werken, Veiligheid

Soort congres: Congres

Prijs: €499

Veiligheid en gezondheid op het werk. Iedereen kent de regels en de risico’s en toch wordt er met regelmaat bewust gekozen voor onveilig gedrag op de werkvloer. De helm die niet wordt opgezet en de veiligheidskap die van de machine wordt afgehaald leiden tot ongelukken, die voorkomen kunnen worden.

11 december | Masterclass leiderschap, cultuur en veiligheid

Waarom worden deze risico’s genomen? Wat is de rol van informele leiders, die echt bepalend zijn voor de veiligheid, in deze veiligheidscultuur en hoe kunt u de regie, als formele leider, naar u toetrekken? Het vraagt om anders te kijken naar uw eigen werkelijkheid en naar uw eigen organisatie. Het systeem is tenslotte sterker dan het individu!

In deze masterclass leert u hoe u het krachtenveld van uw organisatie in kaart brengt en hoe u daarin als professional opereert.

Op 11 december krijgt u een praktische vertaling van gedragsverandering. Met concrete handvatten voor verbeteringen in uw eigen organisatie.

Meer informatie & inschrijven

Reageer op dit artikel