congres

Veilig werken

1 oktober | Landelijk Arbocongres

Thema: wet & regelgeving

Soort congres: Congres

Prijs: €499

Het Landelijk Arbo Congres is al ruim 10 jaar een begrip voor professionals die zich bezighouden met arbeidsomstandigheden en veilig en gezond werken. ​In één dag krijgt u een actueel beeld van alle ontwikkelingen op het gebied van Arbo, voorzien van praktische tips.

1 oktober | Landelijk Arbocongres

Een modern arbobeleid gaat het al lang niet meer alleen om het voldoen aan wet- en regelgeving. Meer dan ooit moet effectief ingespeeld worden op alle veranderingen die zich in de organisatie voordoen. Steeds meer staat de vraag centraal hoe je mensen meekrijgt om zichzelf in te zetten om duurzaam veilig, gezond en optimaal kunnen blijven functioneren. Zelfregulering, motivatie en eigen regievoering zijn voor een modern arbobeleid bijna niet meer weg te denken. Maar hoe doe je dat? Hoe krijg je alle betrokkenen mee? En hoe stimuleer je de intrinsieke motivatie van medewerkers zodat zij zelf de handschoen op kunnen pakken om duurzaam veilig en gezond te blijven werken? Op 1 oktober leert u over de achtergronden en krijgt u praktische tips om daar zelf op maat invulling aan te geven.

Wij helpen u met het:

  • Maken van weloverwogen keuzes om te komen tot een passende arbo aanpak die aansluit bij de huidige eisen en behoeften.
  • Creëren van draagvlak voor een modern arbobeleid in uw organisatie.
  • Uitvoeren van dit beleid met concrete aanpakken en tips.

Zorg dat uw organisatie in beweging komt en voldoet aan de wet!

Meer informatie & inschrijven

Reageer op dit artikel