congres

Veilig werken

4 december | Veiligheid op de bouwplaats

Thema: bouw, veilig werken, Veiligheid

Soort congres: Congres

Prijs: €399

De afgelopen tijd is de veiligheid in de bouw verslechterd. Het aantal ernstige ongelukken, soms met dodelijke afloop, is fors toegenomen. Redenen hiervoor kunnen (makkelijk) benoemd worden: o.a. toegenomen concurrentie, werkdruk, stijgend aantal uitzendkrachten en taalbarrières.

4 december | Veiligheid op de bouwplaats

Moeilijker is het om oplossingen aan te dragen waarbij de veiligheid toeneemt. Regelgeving en persoonlijke beschermingsmiddelen dragen hier zeker aan bij, maar wellicht nog belangrijker zijn bewustwording en gedrag.

Tijdens dit congres wordt u op de hoogte gebracht over de stand van zaken mbt de veiligheid op de bouwplaats. Hoort u meer over de verschillende veiligheidsrisico’s op en rond de bouwplaats en hoe hier mee om te gaan. Leert u meer over de trends en ontwikkelingen die van invloed zijn op de veiligheid op de bouwplaats.

Meer informatie & inschrijven

Reageer op dit artikel