nieuws

Is veiligheid op de werkvloer uw topprioriteit?

Veilig werken

Bedrijven benoemen veiligheid op de werkvloer niet zelden tot hun number one priority. Maar is het dat ook echt? Wat is daarvoor nodig? En wie moet die veiligheid op de werkvloer borgen en zekeren?

Is veiligheid op de werkvloer uw topprioriteit?

Op al die vragen krijgt u antwoord tijdens Safety&Health@Work, op 11 en 12 april in Rotterdam AHOY. Hebben veiligheid en gezondheid echt uw hoogste prioriteit? Meld u dan aan.

Safety&Health@Work speelt in op de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van veiligheid op de werkvloer. Want oplossingen bieden en nauwe samenwerking stimuleren in de keten tussen mens, materialen en techniek zijn cruciaal.

Beurs Safety&Health@Work

Safety&Health@Work is hét platform voor alle professionals die veiligheid op de werkvloer stimuleren. De vakbeurs richt zich in het bijzonder op de sectoren industrie, haven, bouw en logistiek, waar veiligheid een constante uitdaging is.

Producenten, distributeurs, importeurs en toeleveranciers laten op de vakbeurs Safety&Health@Work hun nieuwe producten en diensten zien. Alle gericht op het bevorderen van de veiligheid op de werkvloer en het creëren van een gezonde werkomgeving. Maar dat is zeker niet alles. De vakbeurs Safety&Health@Work biedt u ook een uitgelezen mogelijkheid om contacten, inspiratie en actuele kennis op te doen op het gebied van veilig en gezond werken.

Congres Veilig Werken, delen en vooruit kijken

Bezoek op de eerste beursdag, woensdag 11 april, vooral ook het congres Veilig Werken. Daar delen inspirerende experts uit de bouw, haven, industrie en transport&logistiek hun praktijkervaringen en visie over veilig werken. Met oplossingen waar – ook voor andere sectoren – veel van te leren valt. Dit zijn de keynote speakers: Elsabé Willeboordse (Onderzoeksraad voor Veiligheid), Marc Kuipers (Inspectie SZW), Carsten Busch (auteur van het boek Veiligheidsfabels 1-2-3) en Ir. Jaap Kruijt (directeur Mourik Groot-Ammers B.V. Infra). De dagvoorzitter is Martin van Staveren (auteur van het boek Risicogestuurd werken in de praktijk).

> LEES OOK het interview met Elsabé Willeboordse

> LEES OOK het interview met Jaap Kruijt

>TIP: De vijfde editie van de vakbeurs Safety&Health@Work vindt plaats op woensdag 11 en donderdag 12 april 2018 in Rotterdam Ahoy. Het congres Veilig werken is op woensdag 11 april. Vakbeurs en congres zijn toegankelijk voor iedereen die actief is op het gebied van veiligheid op de werkvloer. Kom dus op 11 en 12 april 2018 naar Ahoy!
 

 

Reageer op dit artikel