boek

Arbo Pocket Wet- en regelgeving 2019

Wetgeving

Dit is dé praktische hulpbron voor iedereen die te maken heeft met arbo, maar er niet een dagtaak aan heeft. Op deze manier kunt u uw kennis onderhouden en uitbreiden.

Arbo Pocket Wet- en regelgeving 2019

Dit is dé praktische hulpbron voor iedereen die te maken heeft met arbo, maar er niet een dagtaak aan heeft. Op deze manier kunt u uw kennis onderhouden en uitbreiden.

De Arbo Pocket wet- en regelgeving bevat de volledige tekst van de Arbeidsomstandighedenwet. Deze tekst wordt uitvoerig toegelicht en van commentaar voorzien. Daarnaast wordt de toepassing van de Arbeidsomstandighedenwet behandeld, waarbij de auteur ingaat op de rechten, bevoegdheden en verplichtingen van zowel werkgever als werknemer. Ook andere wetgeving komt aan de orde, zoals de Wet op de Ondernemingsraden en de Arbeidstijdenwet.

De informatie in dit boek is op een overzichtelijke, direct toegankelijke manier bijeengebracht. Dit maakt Arbo Pocket Wet- en regelgeving tot een praktische hulpbron voor iedereen die met arbeidsomstandigheden te maken heeft: preventiemedewerkers, arbocoördinatoren, veiligheidsdeskundigen, personeelsfunctionarissen, directies en or-leden.

Bent u verantwoordelijk voor arbo?
Dit is dé praktische hulpbron voor iedereen die te maken heeft met met arbo, maar er niet hun dagtaak aan hebben. Op deze manier kunt u uw kennis onderhouden en uitbreiden.

Meer informatie & bestellen

Reageer op dit artikel