artikel

Droog doorwerken

Geen categorie

De grondstof van de New Operator-kleding is met 220 gr/m2 veel steviger dan de voorgaande Operator. Door de toegevoegde Negastat-vezel zijn de jassen en broeken permanent antistatisch. Daarnaast is de kleding ook water- en winddicht, elastisch, licht, machinewasbaar, bestand tegen olie en benzine en ook beperkt chemisch bestendig.

 

Het New Operator-gamma omvat een broek en een jas. Deze kleding is verkrijgbaar in een koningsblauwe of een hogezichtbaarheidsuitvoering. Om ook tijdens de wintermaanden comfortabel en veilig te kunnen blijven werken, kunnen de jassen worden voorzien van een brandvertragende thermische Pyrovatex-voering. De hoogfrequent gelaste naden zijn ijzersterk. Bovendien is de pasvorm verbeterd.

 

Vandeputte Safety Vlaanderen, Wilrijk E-mail: kathleen.wellens@Vdp.comwww.vandeputtesafety.com

 

Reageer op dit artikel