artikel

INTERNET

Geen categorie

Wie even gauw wat wil opzoeken over bedrijfshulpverlening (BHV) had tot voor kort weinig keuze. Het aantal boeken en magazine over het onderwerp is op de vingers van een hand te tellen. Op internet was ook de nodige informatie te vinden – zij het minder dan in de papieren vakliteratuur – maar het kostte vaak uren om die boven tafel te krijgen. De BHV-informatie op het net is echter sinds enige tijd toegankelijker geworden. In alle stilte heeft de startpagina-site, een site met enkel links, een dochter over bedrijfshulpverlening gelanceerd. Deze BHV-startpagina bevat links in ruim vijftien verschillende categorieen, zoals opleidingsinstituten ’, ‘adviseurs ’, organisatie ’, ‘taken van de BHV ’er ’ en discussie. . Ook zijn er links op opgenomen naar sites over aanverwante onderwerpen als communicatiemiddelen, brandpreventie en nazorg. Nooit geweten dat er zoveel BHVinformatie op het net stond. . .

 

De BHV-startpagina is te vinden onder www. bedrijfshulpverlening. pagina. nl

 

Reageer op dit artikel