artikel

Te mooi om te werken?

Geen categorie

De sexappeal van een medewerkster van een bakkerij was zo sterk dat ze werd ontslagen, aldus de Engelse krant The Sun. De 19-jarige Georgina Wilbourne zou naar eigen zeggen zo knap zijn dat mensen massaal kwamen kijken. Haar baas, een vrouw, was zo jaloers over alle aandacht die haar ondergeschikte kreeg, dat ze besloot haar te ontslaan.

 

Wilbourne stelt dat ze nooit goed is ingewerkt, maar zette ze zich wel in van 8 uur ’s morgens tot 5 uur ’s middags, zonder pauze. “De verkoop schoot omhoog”, zegt de ontslagen medewerkster. “Een meisje waarmee ik werkte, zei dat het aantal mannen dat naar de bakker kwam extreem hoog was en dat het nog nooit zo druk was geweest.”

 

Volgens Wilbourne was haar baas de enige die niet blij was met de complimenten die ze kreeg. Volgens haar werkte ze gewoon te langzaam “Ze zei: Het gaat er niet om hoe mooi je bent, Georgina. Het gaat om je snelheid.”

Meer details over deze zaak, plus wat visuele onderbouwing vindt u op de site van The Sun.

Reageer op dit artikel