artikel

Voorwaarden – Gratis abonnement NVVK leden

Geen categorie

Het gratis abonnement is alleen geldig voor bestaande leden en nieuwe leden van de NVVK woonachtig in Nederland. Het abonnement is voor onbepaalde tijd. Beëindigt het lidmaatschap bij de NVVK dan stopt het abonnement. Dit abonnement speciaal voor NVVK leden kan NIET een lopend (jaar)abonnement vervangen. Pas als het lopende abonnement in afgelopen kan er […]

  • Het gratis abonnement is alleen geldig voor bestaande leden en nieuwe leden van de NVVK woonachtig in Nederland.
  • Het abonnement is voor onbepaalde tijd. Beëindigt het lidmaatschap bij de NVVK dan stopt het abonnement.
  • Dit abonnement speciaal voor NVVK leden kan NIET een lopend (jaar)abonnement vervangen. Pas als het lopende abonnement in afgelopen kan er een nieuw abonnement afgesloten worden.
  • Het abonnement gaat pas van start bij de vermelding van de persoonlijke promotiecode die leden ontvangen via de NVVK i.c.m. het lidmaatschapsnummer.
  • Ieder lid heeft recht op 1 gratis abonnement op het Vakblad Arbo. Wordt er bij de bestelling meerdere abonnementen besteld, dan wordt deze bestelling niet verwerkt.
  • De Vakmedianet bv voorwaarden die standaard op het bestelformulier staan:
    B + B Vakmedianet bv legt uw gegevens vast voor de uitvoering van de (abonnements-) overeenkomst. Uw gegevens kunnen door B+B Vakmedianet bv, of zorgvuldig geselecteerde derden, worden gebruikt om u te informeren over relevante producten en diensten. Indien u hier bezwaar tegen heeft, kunt u contact met ons opnemen. Levering en diensten volgens voorwaarden B+B Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 22 oktober 2012 onder depotnummer 66/2012.
  • Reageer op dit artikel