artikel

Beoordeel met de werkplekchecker de persoonlijke beeldschermwerkplek

Gezond werken

Het is tijd voor meer aandacht voor werkplek, werkhouding en beweging. Deze e-learning Werkplekchecker geeft met een flexibele scan een snelle beoordeling van de persoonlijke beeldschermwerkplek. De check kan tijdens het werk en op de werkplek, er hoeft geen adviseur ingehuurd te worden en productiviteitsverlies, gezondheidsklachten en ziekteverzuim worden voorkomen. Daar hebben werkgever én werknemer baat bij!

Beoordeel met de werkplekchecker de persoonlijke beeldschermwerkplek

Het is tijd voor meer aandacht voor werkplek, werkhouding en beweging.  De check kan tijdens het werk en op de werkplek, er hoeft geen adviseur ingehuurd te worden en productiviteitsverlies, gezondheidsklachten en ziekteverzuim worden voorkomen. Daar hebben werkgever én werknemer baat bij!

Uw verzekering voor een goed ingestelde en optimale werkplek voor elke medewerker

• De productiviteit en effectiviteit van medewerkers wordt hierdoor verhoogd.
• Het risico op ziekte en ziekteverzuim wordt verlaagd.
• De kans op hoge boetes van de arbeidsinspectie verkleind, want u voldoet aan de wettelijke verplichtingen.

Meer informatie & bestellen > >

Reageer op dit artikel