nieuws

We geven 5 plaatsen weg voor TEDxNSPOH

Gezond werken

In 2018 bestaat de NSPOH 15 jaar! Dit jubileum viert het opleidingsinstituut op donderdagmiddag 15 november met TEDxNSPOH met als thema “Brainwaves”. Zeven inspirerende sprekers presenteren hun “ideas worth spreading” tijdens dit besloten event in TivoliVredenburg in Utrecht.

We geven 5 plaatsen weg voor TEDxNSPOH

Op het podium staan deelnemers, alumni en docenten van NSPOH. Verwacht daarom op TEDxNSPOH, naast de TED Talks, stevige discussies, een avontuurlijk pauzeprogramma, prikkelende dans- en zangacts en een sterke verbinding onder de gasten. Het publiek bestaat uit relaties van de NSPOH, werkzaam in de publieke gezondheid en arbodienstverlening en deelnemers aan de opleidingen.

Grijp uw kans op een gratis kaartje voor TEDxNSPOH

Lezers van Vakblad Arbo >> die werkzaam zijn in de publieke gezondheid of arbodienstverlening, krijgen de gelegenheid om gratis deel te nemen. De eerste vijf inschrijvers zijn verzekerd van een plaats op de gastenlijst. Aanmelden? Mail dan vóór 15 oktober 2018 naar lustrum@nspoh.nl en vermeld Vakblad Arbo, naam, functie en werkgever.

> Op de hoogte blijven? Zorg dan dat u TEDxNSPOH.com in de gaten houdt. Of volg TEDxNSPOH via Instagram, Facebook en Twitter.

Professionals die zich uitspreken als de situatie daar om vraagt

TEDxNSPOH sluit naadloos aan op de missie van de NSPOH. In de aanloop naar het event worden de sprekers intensief gecoacht. Daarmee is niet alleen het publiek gegarandeerd van bijzondere TED Talks die raken en bijblijven. Maar werkt de NSPOH ook aan haar missie. Het instituut streeft ernaar inspirerende vakbekwame professionals op te leiden. Professionals die er niet voor terugdeinzen zich uit te spreken als de situatie daar om vraagt.

TEDxNSPOH is een onafhankelijk georganiseerd evenement, geïnspireerd op de populaire Amerikaanse TED Talks. Daarbij krijgen innovatieve en creatieve geesten een platform waar zij oude conservatieve ideeën in twijfel trekken en nieuwe ideeën aanbrengen om onze samenleving en de wereld te verbeteren.

Reageer op dit artikel