nieuws

Gek op stress? Mooi, dat zal u goed doen

Gezond werken

We spreken vaak negatief over stress. Maar waarom eigenlijk? Stress helpt ons: het geeft ons energie en maakt dat we iedere dag weer (top)prestaties kunnen leveren. Niks mis met stress dus, we gaan er alleen verkeerd mee om.

Gek op stress? Mooi, dat zal u goed doen

Toch willen we van stress af. Terwijl het in feite niet de stress is die ons in de problemen brengt, maar het gebrek aan voldoende oplaadmomenten. Word dus (weer) gek op stress, dat zal u goed doen.

Want er is niks mis met stress. We hebben stress zelfs keihard nodig en maken er ook voortdurend dankbaar gebruik van.

Niks mis met stress, wel met ons

Niks mis dus met stress, we gaan er alleen verkeerd mee om. We doen alsof het een gratis all you can eat-energieservice van ons lijf is. Maar zo werkt het natuurlijk niet. We vergeten de oeroude, natuurlijke balans tussen inspanning en ontspanning die ons vitaal houdt. Het is niet de stress waar we last van hebben. We lijden massaal aan een gebrek aan herstel.

> LEES OOK: Mentale veerkracht trainen doe je zo

Tijd voor een positieve kijk op stress

Hoog tijd voor een positieve kijk op stress. Daarom is het van 3 t/m 7 december de Week vóór de stress. Een week lang tips, lezingen, workshops en boekpresentaties over alle positieve kanten van stress en hoe we er meer plezier van kunnen hebben. Een ware ode aan stress! Met als hoogtepunt van de week het zeer exclusieve Stresstival.

Kom naar het allereerste Stresstival

Op dinsdag 4 december vind het allereerste Stresstival plaats. Een exclusief festival vol positieve verhalen over (de superkrachten van) stress en herstel. Met sprekers als olympisch kampioen Mark Tuitert en Professor Erik Scherder. Word ook gek op stress en kom naar het Stresstival! Uw kaarten bestellen doet u hier.

Met uw bedrijf meedoen aan de Week vóór de stress? Of wordt u liever fan/supporter? Mail naar suzan@gekopstress.nl.

Gek op stress, maar niet altijd

In het nieuwe boek ‘Gek op Stress, maar niet altijd word u op verfrissende wijze en met veel humor stresswijs gemaakt. U ontdekt wat stress is en hoe het u dagelijks van energie voorziet. Maar ook waarom het zo moeilijk is om in te grijpen als we er last van hebben en hoe we stap voor stap uit onze burn-out komen. Het boek staat bol van de praktische tips en oplossingen.

gek op stress - stresstival

Reageer op dit artikel