nieuws

Vakblad Arbo 11 is uit!

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Vakblad Arbo 11-2017 is uit! Dit nummer is een themanummer over PBM, maar biedt ook veel interessants over andere onderwerpen.

Vakblad Arbo 11 is uit!

Op het vlak van persoonlijke beschermingsmiddelen leest u een verslag van het door Vakblad Arbo onlangs georganiseerde rondetafelgesprek over smart-PBM en de consequenties daarvan voor de werkvloer. Hoe ver kun je gaan met wearables en hoe dun is de lijn tussen veiligheidsinformatie en privacy?
Ook een bijdrage over de effectiviteit van adembescherming bij mannen met baarden. Actueel, want mannen met baarden zijn talrijker dan ooit, geen hipster kan meer zonder. Is het werkelijk nodig om een gladgeschoren gezicht te hebben om adembescherming goed op het gezicht te laten aansluiten? En zijn er alternatieve adembeschermingsmiddelen?
PBM niet echt uw ding? Niks aan de hand, Vakblad Arbo 11 heeft u nog veel meer interessante bijdragen te bieden. Een artikel over de nieuwe norm voor het veiliger monteren van rolsteigers, bijvoorbeeld. Die norm geldt met ingang van 1 januari 2018. Gaat die ervoor zorgen dat we vaker veilige rolsteigers tegenkomen, ook buiten de showroom van de leverancier? En een interview met Allard Droste, auteur van de bestseller Semco in de polder, over het belang van vertrouwen en durven. Het kan eenvoudig, vindt Droste. Dus maak het dan ook niet nodeloos ingewikkeld allemaal in uw bedrijf. Dat geldt net zo goed voor veilig werken. > Kijk hier voor meer informatie over Vakblad Arbo

Reageer op dit artikel