nieuws

Ontdek uw veranderstijl met de Kleurenapp

Persoonlijke ontwikkeling

Op een eenvoudige manier uw veranderstijl ontdekken op basis van kleurdenken? Dat kan nu met de gratis Kleurenapp.

De Kleurenapp is ontwikkeld door Vakmedianet in samenwerking met Hans Vermaak en Léon de Caluwé van Twynstra Gudde. De app is gratis te downloaden in de Appstore en de Playstore. Maar hoezo, Kleurenapp? Gaan we tekenen en schilderen?

Denken over veranderen in kleuren

Ontdek uw veranderstijl met de Kleurenapp

icoontje_kleurenapp.jpg

De Kleurenapp is gebaseerd op het denken over veranderen in kleuren volgens het kleurenmodel, ontwikkeld door Léon de Caluwé en Hans Vermaak. U kunt met het kleurendenken niet alleen op uw eigen veranderstijl reflecteren, het helpt ook om veranderingen te begrijpen, te ontwerpen en te bespreken. De Kleurenapp is speciaal ontwikkeld om eenvoudiger de kleurentest te doen. Zo’n kleurentest helpt u zich bewust te worden van uw eigen denkbeelden over vraagstukken en het laat zien wat uw voorkeursstijl is.

> Meer weten over de kleurentheorie? Bekijk dit filmpje.

Kleurentest, achtergrondinfo en oefeningen in één app

De uitkomsten van de kleurentest kunt u gebruiken om te reflecteren op uw eigen profiel en u verder te ontwikkelen. Naast de kleurentest vindt u in de Kleurenapp ook achtergrondinformatie en diverse oefeningen. Op die manier leert u uw uitkomsten beter begrijpen en kunt u daadwerkelijk met het kleurendenken aan de slag. Het is ook mogelijk om de test naar anderen te sturen en hen die voor u te laten invullen. Zo ontdekt u hoe anderen naar u kijken. Aansluitend kunt u met elkaar in gesprek over ieders veranderstijlen.

 

> Interessant? Download meteen de gratis Kleurenapp in de Appstore of Playstore.

Reageer op dit artikel