artikel

3 bedrijfsongevallen met dodelijke afloop

Veilig werken

Een 64-jarige man uit Staphorst kwam vrijdagmiddag in Hengelo om het leven toen hij aan het werk was bij een pand aan de Diamantstraat. Hij kwam onder een vallende muur terecht. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

 

In Zeewolde kwam een 35-jarige man uit Emmen om het leven toen hij samen met een collega aan het werk was op een hoogwerker. Een auto reed tegen de stellage van twaalf meter hoogte aan, waardoor deze kantelde en de mannen er af vielen. Een van de slachtoffers overleed op weg naar het ziekenhuis, de 21-jarige collega uit Wijster werd zwaargewond overgebracht naar een ziekenhuis in Utrecht.

 

Bij een ongeval in het dorpshuis Brandpunt aan de Torenstraat in Nieuwland werd vrijdagochtend een man geelektrocuteerd tijdens zijn werkzaamheden. Het lichaam van het slachtoffer werd rond 12.00 uur gevonden in het dorpshuis van de Zuid-Hollandse plaats tussen Leerdam en Meerkerk.

Reageer op dit artikel