blog

Gememoniseerd

Veilig werken

Ik besluit het hard te spelen en kies voor stap 0 in de arbeidshygienische strategie: luctor et emergo. Lukt het vandaag niet, dan lukt het morgen. Ik ga er vanuit dat zij toch niet voor half negen haar systeem opstart en besluit om Tros Radar te gaan kijken.

Gememoniseerd

 

En daar wordt mij zowaar de oplossing in de schoot geworpen. Want je kunt natuurlijk alle stappen van de arbeidshygienische strategie heen en weer aflopen, maar als je vergeet om op kwantumfysisch niveau te polariseren … Ja, dan kun je stressen tot je een ons weegt.

 

Want er is een oplossing voor stress! Even voor de duidelijkheid: stress is eigenlijk celstress.  En die wordt altijd veroorzaakt door elektromagnetische straling. Dus als je die wegwerkt, bijvoorbeeld door de apparatuur in je huis te memoniseren (fabrikant: Memon), dan doen de celletjes weer normaal. Da’s pech, weg stress! En laten daar nu apparaatjes voor op de markt zijn! Keihard multitaskend probeer ik tv te kijken, te luisteren en met een laptop op schoot (die straling werken we straks wel weg) nog voor 00.00 uur zo’n apparaat in huis te halen.  

 

Straling. Ik heb als arbo-adviseur het onderwerp altijd zoveel mogelijk gemeden. Ik vond het, eigenlijk heel logisch, nogal ongrijpbaar en heb nooit de moeite willen nemen om me er in te specialiseren. Leveren hoogspanningleidingen nu wel een verhoogd risico op kanker of niet? Koken mobieltjes je hersenen? Wordt je zaad slechter van een laptop op schoot?

Even die laptop weg en de uitzending volgen.

 

Als je iets wilt verkopen, dan moet je natuurlijk wel duidelijk maken dat er een noodzaak is. Er wordt dus driftig gestrooid met kwalen als vermoeidheid, hoofdpijn, stress, aderverkalking, Alzheimer, diabetes-2, etc. In een Duitse test wordt zelfs een drastisch verschil aangetoond in het bloedbeeld na 20 minuten mobiel bellen. Vreemd genoeg blijkt er wel een geografische factor mee te spelen. Want een identieke test door deskundigen in Nederland levert geen enkele verandering van het bloedbeeld op. Maar ja, dat zit ‘m natuurlijk in de standaarddeviatie.

 

Een gerenommeerde bank blijkt voor ruim € 40.000,- te hebben geinvesteerd in apparatuur die onder andere geopatische stoorzones ongedaan kan maken. Een van de apparaten wordt aan een nauwkeurig onderzoek onderworpen. Het blijkt te bestaan uit een paar honderd gram zand, een strookje hologrampapier en een LED-lampje. Deskundigen concluderen dat de firma List & Bedrog weer een nieuw gat in de markt heeft gevonden. Confrontatie met deze feiten levert een geniale reactie op: chips in computers zijn toch van zand gemaakt. Dus wie beweert dat je op zand niks kan opslaan …

 

Ik twijfel nog. Zou het apparaat ook werken tegen Aart-stralen?

Reageer op dit artikel