blog

Me Tarzan

Veilig werken

Maar er is meer aan de hand. De overheidsdienaar heeft namelijk letsel opgelopen tijdens een ietwat onbehouwen poging tot een rituele vrijpartij in een hotel.
Gedurende het spel der spellen schijnt de plafondverlichting te zijn losgeraakt en bovenop haar hoofdje terecht gekomen. Het hotel was geboekt door haar werkgever, dus de werkgever was schuldig. Dat vond zij, maar dat vond de rechter niet. Er volgt dus geen schadevergoeding. En laten we eerlijk zijn: dat is belachelijk. Ongehoord zelfs. Was de 30-jarige ondeugende hinde niet op dienstreis gestuurd, dan was er niets gebeurd. Dan had zij die avond rustig op de bank een boekje gelezen en was ze op tijd onder de veren gegaan.

 

Het was niet zo gelopen. De vergadering was achter de rug en iedereen ging naar huis. Maar zij niet. Zij moest blijven om de volgende dag nog een klant te bezoeken.

En nu zat ze daar aan de hotelbar. In haar uppie. Nog een klein slokje voor het slapen gaan. Zo’n vreemd bed, een vreemde kamer en die rare luchten. Dat slaapt niet lekker. Hij zat aan de andere kant van de bar. Ze dronken samen wat. En nog wat. Het werd reuze gezellig. Of hij haar Jane mocht noemen. ‘Me Tarzan’. En zo hing hij daar korte tijd later in haar kamer. Prinsheerlijk aan de kroonluchter. Zij in de ontvankelijke houding. Helaas bleek de kroonluchter niet bestand tegen een kleine zwier en korte zwaai. En zo eindigde haar avond op de eerste hulp. Peertje in de bips en wat blauwe plekken door de onverwacht harde landing van Tarzan. Au. En tja, dan is er maar een schuldige: de werkgever. Logisch toch?

Reageer op dit artikel