nieuws

Geen broodje aap: broodje BHV 2016

Veilig werken

Tim Horsten, al negen jaar kok bij zorgcentrum RCG van Proteion in Roermond, heeft met zijn creatie ‘Geit ‘t?’ de wedstrijd Broodje BHV 2016 gewonnen.

Geen broodje aap: broodje BHV 2016

De mening van de jury: “Het recept is eenvoudig samen te stellen en heeft een uitstekende smaak. De ludieke naam sluit bovendien prima aan op de bedrijfshulpverlening.”

BroodjeBHV2016_2Broodje BHV op menu Dag van de BHV

Tijdens de landelijke Dag van de BHV zetten deelnemende organisaties of hun cateraars het Broodje BHV op op de menukaart van het bedrijfsrestaurant. Dit gebeurt sinds het eerste jaar, 2012, ieder jaar met een ander recept. De wedstrijd die was uitgeschreven is een initiatief van de organisatie van Dag van de BHV in het kader van het lustrum. Want dit jaar vindt Dag van de BHV voor het vijfde achtereenvolgende jaar plaats, op maandag 7 november.

De ludieke naam van het Broodje BHV sluit prima aan op de bedrijfshulpverlening

Jury wedstrijd Broodje BHV

Dag van de BHV: landelijk aandacht voor inzet bedrijfshulpverleners

Met Dag van de BHV wordt iedere eerste maandag van november landelijk aandacht gevraagd voor de inzet van alle circa 500.000 bedrijfshulpverleners die Nederland rijk is. Besef, waardering en support zijn sleutelwoorden voor deze dag. De deelnemende organisaties vragen op deze manier aan niet-BHV’ers om zich te realiseren dat hun BHV-collega zich inzet voor de ander. De slogan luidt immers: ‘Ik doe het ook voor jou!’. In 2015 namen ruim 900 organisaties, bedrijven, instellingen en (semi)overheid deel aan Dag van de BHV.

 

> TIP: Met het Praktijkboek BHV is het elke dag Dag van de BHV.

Reageer op dit artikel