nieuws

Vakbeurs Facilitair 2017 met Noviteitenplein

Veilig werken

De vakbeurs Facilitair vindt plaats op 25, 26 en 27 januari 2017 in Jaarbeurs Utrecht. Met als noviteit: een Noviteitenplein!

Vakbeurs Facilitair 2017 met Noviteitenplein

Op het plein zijn alle noviteiten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer van de afgelopen twee jaar te bewonderen. Dat gebeurt in een aparte ruimte op de beursvloer.

Bijeenkomst over het Noviteitenplein

Om belangstellenden nader te informeren over de opzet en inrichting van het Noviteitenplein, organiseert beursorganisator HoLaPress Communicatie op 11 oktober in Jaarbeurs Utrecht een bijeenkomst met de sector.
Aanmelden voor die bijeenkomst kan hier.

Het nieuwe Noviteitenplein is uiteraard bedoeld om de beursbezoekers in één klap een overzicht te bieden van de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied. Op het plein zal ook de nodige ruimte zijn voor de deelnemers en genomineerden van de FGNoviteitenprijs 2017, waarvan de winnaar op de beursvloer bekend wordt gemaakt. De uitreiking van de FGNoviteitenprijs vindt voor de vijfde keer plaats.

Wat is de FGNoviteitenprijs?

De FGNoviteitenprijs 2017 wordt tijdens de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer uitgereikt aan het meest innovatieve product of de meest innovatieve dienst op het vakgebied facilitair management en gebouwbeheer. Daarbij kan het gaan om een energiezuinige variant van een product, de automatisering van processen, hergebruik van grondstoffen, producten die watergebruik reduceren of bijdragen aan een gezonde werkomgeving met minder ziekmeldingen. Noviteiten dragen bij aan de ontwikkeling van een duurzame werkbeleving en omgeving.

Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

De vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer verwacht 20.000 bezoekers, allen professionals die vanuit hun functie nauw zijn betrokken bij facilitair management en gebouwbeheer in Nederland. In 2017 vindt de beurs voor de 19de keer plaats. Voor het eerst in de beursgeschiedenis gebeurt dat in Jaarbeurs Utrecht.

Reageer op dit artikel