nieuws

En de BHV’er van het Jaar 2017 is …

Veilig werken

… Ron Pietersen van KPN in Den Haag! De jury van de Dag van de BHV heeft Pietersen uit 40 kandidaten verkozen tot BHV’er van het Jaar 2017.

En de BHV’er van het Jaar 2017 is …

Pietersen is netwerkbeheerder bij KPN. Hij kreeg op 6 november, Dag van de BHV, om 10.00 uur de heuglijke mededeling van Sylvester Bennema, juryvoorzitter van de Dag van de BHV. Fragment uit het juryoordeel: “Op een tomeloze, belangeloze en enthousiaste wijze op én buiten het werk, verantwoordelijkheid nemen als hulpverlener en de BHV uitdragen en in praktijk brengen.”

Verkiezing BHV’er van het Jaar: award en geldprijs

De verkiezing is een belangrijk onderdeel van de landelijke Dag van de BHV die dit jaar voor de zesde achtereenvolgende keer plaatsvond. Aan de titel is een speciaal ontworpen award en een geldprijs van 1.000 euro verbonden. Ook mag de BHV’er van het Jaar 1.000 euro schenken aan een goed doel naar keuze. Ron Pietersen heeft de WisselAward op 6 november om 16.00 uur ontvangen. Richard Ooms, BHV’er van het Jaar 2016 en werkzaam bij VGZ in Arnhem, heeft zijn gelukwensen aan zijn opvolger voorgelezen. Daarbij waren ook afgevaardigden van het gekozen goede doel aanwezig om de cheque in ontvangst te nemen.

BHVer 2017_IMG_0574Ron Pietersen (rechts) met de collega die hem heeft genomineerd, Peter Jonker. (Foto: Dag van de BHV/Angeliek Lieverdink)
Award_IMG_0579De mooie BHV’er van het Jaar 2017-award voor Ron Pietersen. (Foto: Dag van de BHV/Angeliek Lieverdink)

Twee keer KPN, twee keer Rijkswaterstaat in top 5

Op de eerste plaats eindigde dus Ron Pietersen van KPN, Den Haag. Op de eervolle tweede plaats eindigde Chris Verbrugge van Veiligheidsregio Haaglanden in Den Haag. Op de derde plaats komt Robert van Barreveld van Rijkswaterstaat in Zwolle. Op plaats vier ook een KPN-medewerker: Erik van Beek, werkzaam bij KPN in Rotterdam. En op een nog steeds prachtige vijfde plaats staat Bert Wigchert van Rijkswaterstaat in Haarlem. De namen van alle genomineerden en de organisatie waar zij voor werken staan op de website van de Dag van de BHV.

> LEES het juryoordeel

Reageer op dit artikel