nieuws

Kennis en inspiratie op Safety&Health@Work

Veilig werken

Werkt u in de bouw, logistiek, haven of industrie? Of in een andere branche waar veilig werken een issue kan zijn? Registreert u zich voor een gratis bezoek aan Safety&Health@Work in Rotterdam Ahoy op 11 en 12 april 2018. Niet geweest? Gemiste kans!

Kennis en inspiratie op Safety&Health@Work

Safety&Health@Work is de plek waar exposanten en professionals elkaar. Exposanten tonen de nieuwste producten en diensten op het gebied van veilig werken. Het inhoudelijke programma geeft inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van veiligheid. De beurs met uitgebreid kennisprogramma richt zich in het bijzonder op de sectoren industrie, haven, bouw en logistiek. Maar ook andere sectoren krijgen aandacht.

>> Tip: Lees de beursspecial Veilig werken met alle ins en outs

Niet voor niets wordt Safety&Health@Work omlijst door een sterk inhoudelijk programma. Daarin staat het verwerven en delen van kennis centraal. Op de beursvloer vinden kennissessies, een masterclass en een workshop plaats. Het congres Veilig Werken wordt georganiseerd door Vakmedianet. Sprekers uit de praktijk én van de Onderzoeksraad voor de Veiligheid en de Inspectie SZW laten zien wat de trends en ontwikkelingen in werkelijkheid zijn en wat we kunnen leren van recente incidenten.

CareerLab

In het Careerlab kunnen werkzoekenden terecht voor carrièreadvies en check van hun CV. Waar mogelijk starten er meteen matchingsgesprekken tussen exposanten en bezoekers. Met dagelijks ook vier rondetafelgesprekken onder leiding van safetyexperts uit de markt.

Startups pitchen hun ideeën

Gehoorbescherming die meedenkt? Een ondersteunend exo-skelet? Meesturende autonavigatie? Of een veiligheidsriem voor je enkels? Start-ups van YES!Delft en ENGIE krijgen tijdens Safety&Health@Work een podium om hun ideeën te pitchen. Zij presenteren hun producten in het InnovationLab. Een mooi onafhankelijk platform met innovatieve ideeën voor veilig werken. Deze filmpjes geven alvast een idee van dit innovationlab.

De VeiligheidsCoalitie van het jaar 2018

Tijdens een netwerkdiner wordt de prestigieuze prijs ‘VeiligheidsCoalitie van het Jaar 2018’ uitgereikt. Na afloop van de beurs Safety&Health@Work, presenteren de finalisten zich aan het publiek en maken initiatiefnemers Veiligheid Voorop en Industrielinqs de winnaar bekend.

Kennisprogramma

Het uitgebreide kennisprogramma op de beursvloer is breed en inspirerend.

Registreer u voor gratis bezoek aan Safety&Health@Work in Rotterdam Ahoy op 11 en of 12 april 2018.

 

Reageer op dit artikel