nieuws

De nieuwe Arbowet helemaal up-to-date

Wetgeving

Op 1 juli 2017 was het zover: toen is de nieuwe Arbeidsomstandighedenwet officieel in werking getreden.

De nieuwe Arbowet helemaal up-to-date

Op 2 juni 2017 ging de ministerraad akkoord met de wijziging van het Arbeidsomstandighedenbesluit. Daarmee kon de nieuwe Arbowet per 1 juli 2017 volledig in werking treden, inclusief second opinion en klachtregeling.

Whitepaper De vernieuwde Arbowet

Hoe staat het in uw bedrijf of organisatie met de arbeidsgerelateerde zorg? Wat denkt u dat de vernieuwde Arbowet betekent voor uw werk als professional? Hoe gaat u om met de wijzigingen die invloed hebben op de positie van de preventiemedewerker? Op de positie van de bedrijfsarts? Wat weet u van de bepalingen rondom de second opinion die elke werknemer vanaf nu mag aanvragen?

Over dit onderwerp hebben we een gratis whitepaper beschikbaar. Die is helemaal up-to-date, met de laatste ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld de rechten en plichten rondom de second opinion.

> DOWNLOAD de volledig geactualiseerde en GRATIS whitepaper De vernieuwde Arbowet

> Geeft u de voorkeur aan face-to-face contact en interactie met anderen? Dat kan natuurlijk ook. Alles over de nieuwe Arbowet komt ook aan bod tijdens een interessante dag. Die draait rondom de laatste ontwikkelingen op het gebied van de rol van de preventiemedewerker, bedrijfsarts, de second opinion en privacy. Dus: kom naar de Arbo Actualiteitendag.
Reageer op dit artikel