artikel

Safety & fashion gaan hand in hand!

Geen categorie

Sommige werknemers hebben veiligheidskleding nodig die bestand is tegen diverse schadelijke invloeden en risico’s tegelijk. Initial Hokatex komt hieraan tegemoet met Trend-line Safe, een innovatiefkledingassortiment dat een perfecte bescherming biedt tegen vuur, lasspatten, chemicalien, elektrostatische lading en nog veel meer.

 

Het uitgebreide assortiment bestaat uit een overall, bodybroek, jack, broek en overhemd met vlamvertragende finish. Deze veelzijdige beschermkleding, met handige extra’s zoals telefoon- en dijbeenzakken, combineert een mime pasvorm met eigentijdse kleurencombinaties en beantwoordt tevens aan verschillende EN-veiligheidsnormen.

 

De Multiprotect-line kledingstukken beschermen werknemers optimaal tegen vuur, vlammen, hitte en elektrostatische lading. Tevens kan deze kleding worden ingezet bij gas- en stofontploffingsgevaar zoals beschreven in de ATEX-richtlijnen. Daarnaast worden de modellen tijdens iedere wasbeurt voorzien van een speciale finish, die bescherming biedt tegen spatten, nevel en spray van chemicalien en/of zuren.

 

Het assortiment bestaat uit een overall, een tuin overall, een colbert en een broek met diverse handige details zoals afsluitbare mouwen en een portofoonzak.

 

Als dienstverlener op het vlak van sanitaire hygiene, schoonloopmatten, linnen en bedrijfskleding hanteert Initial Hokatex het kwaliteitssysteem ISO 9001. In november 2008 zal Initial Hokatex de internationaal erkende kwaliteitsnorm ISO 14001 voor het implementeren van een milieumanagementsysteem introduceren. Milieuzorg maakt bij Initial Hokatex deel uit van de dagdagelijkse bedrijfsvoering. Vanaf de grondstoffen, over het productieproces tot verpakking en afvalbeheer is Initial Hokatex actief bezig de impact op het milieu te verminderen.

 

Initial Hokatex heeft bedrijfskleding op maat van diverse sectoren. Wenst u meer informatie over deze collecties en de nieuwe veiligheidskleding, neem dan contact op met de Initial Hokatex-vestiging in uw buurt of op het telefoonnummer 070 357 63 57. Of bezoek ons op www.initialhokatex.nl.

 

Reageer op dit artikel