artikel

Conditieverbetering door meditatie op de werkvloer

Geen categorie

Dat zijn resultaten van de pilot ‘Meditatie op de werkvloer’ die bij de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening is uitgevoerd. Met deze pilot wilden partijen nagaan onder welke voorwaarden de veronderstelde effecten van meditatie zijn waar te nemen.

 

De CAO-tafel concludeert op grond van de resultaten van de pilot dat regelmatige meditatie als een van de instrumenten kan worden ingezet om gezondheidsmanagement in de organisatie praktisch vorm te geven.

 

De resultaten van de pilot worden binnenkort op de website van FCB geplaatst. Met die informatie krijgen de organisaties, ondernemingsraden en werknemers die met meditatie aan de slag willen gaan praktische handreikingen en tips aangereikt.

 

Na een half jaar wordt in de branche een peiling uitgevoerd om te kijken of een verdieping van het thema wenselijk is.

Reageer op dit artikel