artikel

Over ons

Veilig werken

Arbo » is een onderdeel van Vakmedianet, een multimediale uitgeverij die professionals uit diverse disciplines voorziet van hoogwaardige vakinformatie.

 

Arbo » richt zich op professionals die zich bezig houden met arbeidsomstandigheden en veilig en gezond werken. Alle functionarissen uit de doelgroep, zoals arbo-coordinatoren, veiligheidskundigen, bedrijfsartsen, arbo-adviseurs, preventiemedewerkers en arbeidshygienisten worden door Arbo » aangesproken. Onder het merk Arbo » vallen de volgende tijdschriften: vakblad Arbo », Praktijkblad Veiligheid en Praktijkblad Preventie. Ook vallen onder Arbo »  de website Arbo-online.nl, de wekelijkse Arbo e-mail, Arbo » opleidingen en de Arbo » webshop.

De website
Arbo-online.nl is het kenniscentrum voor arbeidsomstandigheden, veiligheid en preventie. U vindt er niet alleen het laatste nieuws en vacatures maar ook veel gratis artikelen, checklists, jurisprudentie en de vraagbaak.

 

De website wordt ondersteund door een wekelijkse gratis e-zine. Daarnaast kunt u via de website relevante informatie bestellen doen in onze webshop, of kunt u zich inschrijven voor een opleiding of congres via www.arbo-online.nl/opleidingen.

 

De vaktijdschriften
Arbo », vakblad over arbeidsomstandigheden, is het toonaangevend vakblad voor de arbo professional.  Maandelijks is er aandacht voor de belangrijkste ontwikkelingen in het vak, nieuwe wet- en regelgeving, praktijkcases, prikkelende reportages en interessante vakliteratuur.

 

Praktijkblad Preventie speelt in op veranderingen rondom arbeid en gezondheid. Onderwerpen als arbocatalogi, fysieke belasting, verzuim & re-integratie krijgen op een verfrissende manier aandacht in dit magazine.

 

Praktijkblad Veiligheid is de betrouwbare informatiebron voor iedereen die werkzaamheden verricht op het gebeid van veilig werken. In iedere editie krijgt u bouwstenen, tips en knowhow van experts voor een integrale aanpak van veilig werken.

Reageer op dit artikel