Voor u: onze top 5 cadeautips voor de feestdagen

Hohoho, het is bijna kerst! Nog snel op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend, collega of gewoon fijn voor uzelf? We doen u graag een aantal suggesties aan de hand. Dit is onze top 5 cadeautips.

Voor u: onze top 5 cadeautips voor de feestdagen

Laat die grote, dure cadeaus maar even zitten. Klein is fijn en less is more, toch? Voor de kerstdagen of om elkaar een goed en voorspoedig 2020 te wensen. Kijk of er een toepasselijke gift bij zit in onze top 5 cadeautips. Voor die ene speciale collega die u telkens uit de puree haalt. Of voor die vriend of vriendin met wie u alle werksores zo fijn kunt weglachen.

top 5 cadeautips1 - Schijf van vijf

Nu eens geen boek over gezond eten of hoe u strak en jong blijft. Maar wel een boek over de Schijf van Vijf ... voor succesvol adviseren wel te verstaan. In Succesvol adviseren in de praktijk leiden Cecile de Roos en Edith Groenendaal u door de vijf ingrediënten die de voeding vormen voor de moderne adviseur. Zodat die echt waarde kan toevoegen voor de klant.

top 5 cadeautips2 - Hilarische rondleiding

Eigenlijk kunnen we allang niet meer zonder de hilarische en leerzame stukken van Japke-d. Bouma over taal en het leven op kantoor. Haar onmisbare Gids voor de kantoorjungle is nu eindelijk weer verkrijgbaar. Deze hilarische rondleiding door de kantoortuin is een meesterwerk. Leuk en leerzaam voor jong en oud.

top 5 cadeautips3 - In de feeststemming

Kiezen tussen lekkers en lekkers kan best lastig zijn. Goed nieuws: met dit regenboogpakket van Tony Chocolonely is kiezen helemaal niet nodig. Zes verschillende kleine repen om weg te geven. Of (uit) te delen natuurlijk. Met een vulling van melk, karamel, amandel, nougat en hazelnoot. Als de feeststemming er dan nog niet inkomt ...

top 5 cadeautips4 - Zingen in de regen

Hoera, regen! Jazeker, want deze zwarte paraplu met witte opdruk van bloemen en vogels van Esschert Design is als het droog is al een beauty. Maar loop ermee door de regen en het wonder voltrekt zich: weg zwart-wit, hallo kleur! Vanaf nu lukt het u ook: zingen in de regen.

top 5 cadeautips5 - Zit u goed?

Zit u goed? De Werkplekchecker biedt snel inzicht in de persoonlijke beeldschermwerkplek. Check het nu zelf, tijdens het werk en op de werkplek. Daar heeft u nu eens geen adviseur voor nodig. En toch voorkomt u productiviteitsverlies, gezondheidsklachten en ziekteverzuim. Bij uzelf en bij anderen. Dus u zit goed in 2020!