Partner of Choice 2021: Met wie doen arboprofessionals het liefst zaken?

Vandaag lanceert Arbo>> hét leveranciersoverzicht van de arbomarkt: Partner of Choice 2021. Voor het tweede jaar op rij wordt duidelijk waar de arboprofessional het liefste zijn producten en diensten inkoopt.

Partner of Choice 2021: Met wie doen arboprofessionals het liefst zaken?

Vorig jaar lanceerden we met succes voor het eerst 'Partner of choice'. In dit digimagazine vindt u alweer de resultaten van het tweede Partner of Choice onderzoek. Met leveranciers op het gebied van PBM tot arbodiensten en opleiders. Een uniek onafhankelijk overzicht dat nergens anders te vinden is. Het laat duidelijk zien met welke partijen arboprofessionals zaken doen en omdat we het elk jaar herhalen is ook het verloop in de tijd te zien.

Wie is top of mind en wie is challenger?

Totaal gaven 412 arbo-experts hun mening en vulden de vragenlijst in. Ruim driekwart van de respondenten (79%) is betrokken bij de inkoop van goederen en diensten. Hoe waarderen zij hun leveranciers, welke leveranciers gebruiken zij en vooral ook: waarom? En: wie is top of mind en wie is challenger? Dit jaar hebben we de categorieën iets aangepast en ook wordt in deze tweede editie duidelijk waarom er voorkeur is voor bepaalde leveranciers.

Resultaten in Arbo digimagazine

De resultaten van het Partner of Choice onderzoek zijn vanaf vandaag online te lezen in het Partner of Choice Arbo digimagazine. Dit magazine bevat naast de onderzoeksresultaten ook interessante artikelen over trends op de inkoopmarkt en interviews. Het is gratis te lezen.

Nieuwsgierig geworden? Lees het allemaal in dit digimagazine.

Jacqueline Joosten

Jacqueline Joosten

Hoofdredacteur

Jacqueline volgt sinds jaar en dag alles over veilig en gezond werken. Zij probeert altijd waarde toe te voegen aan berichten en de vertaalslag te maken naar de arboprofessional.