Vanaf 1 mei is Arbo-online toegankelijk via de abonnementen Preventie en Professional 

Al vele jaren voorzien wij u van het laatste nieuws, achtergronden en jurisprudentie. Vanaf 1 mei is Arbo-online onderdeel van het vernieuwde concept Platform Arbo met Preventie en Professional. Wat verandert er voor u?

Vanaf 1 mei is Arbo-online toegankelijk via de abonnementen Preventie en Professional 

Platform Arbo stelde uit ons brede aanbod van hoogwaardige kennisproducten twee nieuwe online kennispakketten samen: Arbo Preventie en Arbo Professional.

Als u een abonnement heeft op een van deze pakketten krijgt u automatisch toegang tot Arbo-online. Als u geen abonnement heeft op een kennispakket kunt u vanaf 1 mei de berichten op Arbo-online nog slechts beperkt lezen. Als u zich registreert kunt u drie artikelen per maand lezen. Ook kunt u uiteraard twee keer per week de nieuwsbrief van Arbo Online ontvangen. Maar als u een abonnement heeft op een van de kennispakketten krijgt daarnaast toegang tot veel meer informatie, inclusief Arbo-online.

Heeft u al arbo-product van VMN media?

Neemt u al een arbo-product bij ons af? Dan heeft u hierover van ons informatie ontvangen per brief of email. U kunt dan uw lidmaatschap voor een van de kennispakketten activeren. Onderdeel daarvan is de toegang tot Arbo-online. Als u hier vragen over heeft, neem dan gerust contact op met onze Klantenservice: klantenservice@vakmedianet.nl, telefoon 088 – 5840 888.

Als u nog geen abonnement bij VMN media heeft

Met een abonnement op Arbo Preventie of met Arbo Professional bent u verzekerd van een schat aan arbokennis. U kiest het abonnement dat bij uw situatie past, inclusief Arbo-online.nl. Hieronder leest u daarover meer. Ook over de mogelijkheden vooreen proefabonnement.

Boordevol expertise

Dus of u nu werkzaam bent in een preventierol of dagelijks adviesvraagstukken op hoog arboniveau aanpakt, wij blijven u ondersteunen. Arbo-online maakt daar onderdeel van uit met het laatste nieuws en achtergronden op het gebied van veilig en gezond werken.

Wat is de inhoud van het Arbo Preventie abonnement?

Het abonnement Arbo Preventie biedt u:

>De Arbo Actueel Nieuwsbrief

>Het vakblad Veiligheid en Preventie

>De Arbo Pocket serie

>De handleiding Preventiemedewerker

  • 10% korting op de deelnameprijs van de opleidingen of events van de Arbo-Academy.

U vindt hier meer informatie.

Wat is de inhoud van het Arbo Professional abonnement?

Het abonnement Arbo Professional biedt u:

  • Volledig toegang tot allen onderdelen van het abonnement Arbo Preventie, waaronder onbeperkt toegang tot www.arbo-online.nl.
  • Onbeperkt toegang tot de kennisbank www.arboindepraktijk.nl.
  • Toegang tot de digitale edities van:

>Het vakblad Arbo >Het Arbo Normenboek

>Het Arbo Jaarboek

<De Gids Bedrijfshulpverlening

>De Praktijkgids Arbeidsomstandigheden

  • 10% korting op de deelnameprijs van de opleidingen of events van de Arbo-Academy.
  • U vindt hier meer informatie. Wij hopen u te blijven verwelkomen op Arbo-online.

Team Arbo