Week van de RI&E 2020: volg nu een opleiding met 10% korting!

Deze week is het Week van de RI&E. Want veiliger kunnen we het zeker nog maken. En leuker ook! Daarom krijgt u van ons in de Week van de RI&E 2020 maar liefst 10% korting op drie geselecteerde opleidingen.

Week van de RI&E 2020: volg nu een opleiding met 10% korting!

Van 21 tot 25 september organiseert Steunpunt RI&E de Week van de RI&E 2020, in samenwerking met sociale partners. Want door de coronamaatregelen is veilig en gezond werken topprioriteit voor vrijwel iedere ondernemer. Daarom is het thema dit jaar ‘De ondernemer centraal’.

RI&E belangrijk instrument voor aanpak risico’s

Een uitgelezen kans dus om meteen wat relevante punten op de agenda te zetten, zoals de RI&E. Want het doel van de week van de RI&E is en blijft: extra aandacht voor veilig en gezond werken. En de basis daarvan is de risico-inventarisatie en -evaluatie, de RI&E. Het is tenslotte de RI&E die helpt om op een gestructureerde manier de risico’s op een rijtje te zetten. En een haalbaar plan van aanpak te maken om de noodzakelijke maatregelen te nemen.

> TEST NU uw kennis over de RI&E in 4 vragen

Pak uw voordeel: 10% korting op drie opleidingen

In de Week van de RI&E organiseren branches, arbodeskundigen, arbodiensten en opleiders door het hele land activiteiten met aandacht voor de RI&E. En >>Arbo doet natuurlijk ook mee! Gebruik daarom deze week om vaardigheden te ontwikkelen om succesvol over de RI&E te adviseren.

Schrijf u in de Week van de RI&E 2020 in voor een van de volgende drie opleidingen en krijg 10% korting op de deelnameprijs. U kunt kiezen uit:

  1. Praktijkopleiding preventiemedewerker (driedaags)
  2. Basistraining Preventiemedewerker (eendaags)
  3. Van RI&E naar cultuurverandering (eendaags)

> BEKIJK HIER onze aanbieding

Meer rondom de Week van de RI&E 2020

Nieuw dit jaar zijn een aantal overkoepelende activiteiten rondom het Programma Impuls RI&E. Deze activiteiten zijn te volgen via uitzendingen op Week van de RI&E LIVE. Daarnaast wordt de Week van de RI&E 2020 extra kracht bijgezet door een communicatiecampagne over de RI&E. Het ministerie van SZW is deze campagne gestart als onderdeel van het ‘Meerjarenplan verbetering naleving RI&E 2020-2023’.

> LEES OOK: Meerjarenplan voor meer en betere RI&E’s

Week van de RI&E 2020: volg een opleiding met 10% korting!