Boek: Profijtabiliteit

Boek: Profijtabiliteit

In dit boek beschrijft Paul ter Wal de weg (in zijn woorden: camino) naar een duurzame organisatie waarin het voor medewerkers goed toeven is.

Profijtabiliteit staat voor het brede voordeel voor alle direct betrokkenen van en bij de organisatie. Voordeel dat ontstaat door te investeren in de inzetbaarheid en het welzijn van medewerkers.

Meer dan ooit is de balans van belang tussen de kernwaarden van de individuele medewerker en die van de organisatie. Om een gedeeld doel (purpose) te krijgen. Maar ook om te werken aan de op die waarden gebaseerde bevlogenheid van medewerkers. Om alle daaraan gekoppelde voordelen te behalen is Rijnlands organiseren daarbij van groot belang. Net als werken aan amplitie.

In dit boek beschrijft Paul ter Wal de weg (in zijn woorden: camino) naar een duurzame organisatie waarin het voor medewerkers goed toeven is. Mr. Paul ter Wal, CSP FPSA is een internationaal inzetbaarheidsonderzoeker. Hij is nu meer dan 25 jaar werkzaam als spreker, consultant en trainer voor managers, HR-directeuren en medewerkers.

Paul ter Wal

Paul ter Wal

Consultant

Paul ondersteunt organisaties op het gebied van inzetbaarheid/employability, engagement en accountability.